Найкращим кольором для новорічної сукні стане червоний - Вогняний Півень його любить

Найкращим кольором для новорічної сукні стане червоний - Вогняний Півень його любить
У якому вбранні слід зустрічати 2017 рік?

 

Відомий український дизайнер Анастасія Іванова розповіла про те, який наряд вибрати для зустрічі Нового року. Найкращим кольором для новорічної сукні стане червоний і всі його відтінки, а в прикрасах віддайте перевагу золоту, перлам або вогненним коштовним каменям.

"Зустрічати Новий рік потрібно, природно, в сукні. Бажано, щоб вона була новою – немов символ нових можливостей, які принесе нам наступний рік. 2017-й – рік Вогняного Півня, тому, звичайно, найкращим кольором для новорічної сукні стане червоний і всі його відтінки. Це дуже сильний колір – колір любові, пристрасті, влади, лідерства. Пам'ятайте, що, вибираючи для новорічної вечірки червону сукню, ви завжди будете в центрі уваги, привертатимете погляди всіх оточуючих. Від сукні складного крою або з яскравим орнаментом краще відмовтеся – в ній буде складніше виглядати елегантно", – говорить Анастасія.

1_1435

"Ідеальний варіант для зустрічі Нового року – легка сукня А-силуету, яку можна доповнити тонким поясом і класичними "човниками". Сукня має бути максимально зручною, не сковувати ваші рухи і вигідно підкреслювати вашу фігуру. Якщо ви збираєтесь на дружню вечірку, вибирайте романтичне, повітряне вбрання. Для зустрічі Нового року у вечірньому форматі вашим вибором має стати сукня в підлогу або вбрання довжини міді, трендового цього сезону. Вибирайте сукні з струмуючих, сяючих тканин – шовку, атласу. Взуття – обов'язково на підборах. У прикрасах віддайте перевагу золоту , перлам або вогненним коштовним каменям – червоному рубіну, гранату, турмаліну. Зробіть акцент на одній помітній прикрасі, яка красиво підкреслить ваш образ: доречним буде, наприклад, золотий кулон на довгому ланцюжку або сережки з великим прозорим кришталем. Пам'ятайте, що символ наступаючого року не любить недбалості, тому всі деталі вашого новорічного образу потрібно продумати особливо ретельно. Вибирайте сукню, яка пасує саме вам, і яка зарядить вас позитивною енергією не тільки на святкову вечірку, але й на весь наступний рік", – радить модний дизайнер.

2_705

 

Джерело:  Сегодня.ua

 

16 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів