Скільки грошей "набігали" сьогодні в Ужгороді, щоб допомогти дітям?

Скільки грошей "набігали" сьогодні в Ужгороді, щоб допомогти дітям?
Сьогодні в Ужгороді відбувся благодійний забіг «Пробіжи – допоможи!», організований представниками спільноти ужгородців “Uzhhorod running club”, що виступають за здоровий спосіб життя.

 

Участь у забігу взяло 64 ужгородців. Хтось з них більш-менш займається бігом, хтось — взагалі ні. Однак, враховуючи, що акція мала благодійну мету — збір коштів для діток із малозабезпечених родин та вихованців інтернатів — ужгородці охоче долучалися. Багато хто долучився просто внеском у благодійну скриньку.

А от міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, який прийшов на площу Театральну у повному спорядженні, і внесок зробив, і чесно пробіг всю дистанцію.

“Я взагалі виступаю за здоровий спосіб життя і всім іншим раджу. Про акцію мені повідомили колеги. Тож вирішив долучитися”, — прокоментував міський голова.

 

Микола Машіка, ініціатор акції, розповів, що дуже задоволений результатом. Стверджує, що ставив перед собою кілька цілей, і все вдалося. Зокрема, вдалося об’єднати небайдужих людей, продемонструвати громадськості, що здоровий спосіб життя — то дуже добре, і зібрати кошти на благодійність. Усього було зібрано 9000 гривень. Усі кошти передадуть представникам громадської організації “Щасливі діти”.

“Такі люди як Микола та його друзі повертають віру у людей. У такі хвилини, коли опускаються руки, коли навкруги всі тільки те й роблять, що скаржаться, зустріч з такими натхненними і світлими людьми — як ковток свіжого повітря. Микола сам знайшов мене і запропонував провести таку акцію. Вони все самі зробили, організували і провели. А ми їм дуже вдячні, адже з’являється бажання робити ще більше хорошого. Про всі витрачені кошти ми обов’язково прозвітуємо і перед “Uzhhorod running club”, і перед громадськістю”, — зазначила керівник ГО “Щасливі діти” Ольга Павлова.

 

Джерело: Прес-служба ГО “Щасливі діти”

 

18 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів