Святий Миколай напередодні свята розважав потребуючих дітей в Ужгородському коледжі культури і мистецтв

Святий Миколай напередодні свята розважав потребуючих дітей в Ужгородському коледжі культури і мистецтв
Благодійна соціальна акція “Подарунок від Святого Миколая” відбулася у п'ятницю, 16 грудня в Ужгородському коледжі культури і мистецтв.

 

У рамках акції, оголошеної заздалегідь, збирали іграшки та солодкі подарунки для малечі із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, дітей внутрішньо переміщених осіб та учасників АТО, дітей з інвалідністю.

Організатори – Ужгородська міська рада, Ужгородський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (директор Іван Фленько) разом із соціальними партнерами: Ресурсним центром підтримки та супроводу внутрішньо переміщених осіб громадської організації “Справа Кольпінга” в Україні (керівник Олександр Кацьора), благодійним фондом “Карітас”, Мукачівською греко-католицькою єпархією, Ужгородською міською організацією Товариства Червоного Хреста та Ужгородською міською організацією Спілки жінок України (голова Валентина Митровцій).

І ось 16 грудня під час веселого театралізованого дійства, організованого студентами Ужгородського коледжу культури та мистецтв (викладач, завідувач денного відділення коледжу Марія Мартинюк), присутнім діткам вручали зібрані подарунки. Півтори години малечу розважали студенти коледжу: Фіксики та Смурфіки, Аліса із Задзеркалля та інші відомі казкові та мультперсонажі – іграми, різноманітними конкурсами та забавами, в яких діти активно брали участь. Усі переможці отримували нагороду, а дехто, особливо активний – навіть кілька разів.

Із теплими словами підтримки від імені міської влади до присутніх звернулася керуюча справами виконкому Ужгородської міської ради Олена Макара, побажала всім добробуту, здоров’я і найголовніше – миру. Керівник міської організації Товариства Червоного Хреста та Ужгородської міської організацієї Спілки жінок України Валентина Митровцій висловила сердечну подяку організаторам.

Усі з нетерпінням чекали саме на прихід Чудотворця... Святий Миколай привітав дітвору та дорослих із прийдешніми святами. Звичайно, ніхто не залишився без подарунка, а маленьким акторам у нагороду були ще й щирі оплески. На завершення всіх частували цукерками та тістечками під час «солодкого» столу.

За матеріалами прес-служби Ужгородської міської ради

 

19 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів