В Ужгороді зі Святом Миколая привітали й особливих діток

В Ужгороді зі Святом Миколая привітали й особливих діток
Разом зі Святим Миколаєм сьогодні зранку до вихованців медико-соціального реабілітаційного центру «Дорога Життя» завітали міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, його заступник Олександр Білак, начальник міського управління праці та соціального захисту населення Андрій Біксей.

 

Богдан Євстафійович привітав діток, їхніх батьків, вихователів із прийдешніми новорічно-різдвяними святами, побажав здоров’я, наполегливості, радості, гарних свят і приємних подарунків. Наголосив, що Ужгородська міська рада завжди з увагою ставилася до потреб «Дороги життя» і продовжуватиме допомагати Центру, де проводять надзвичайно важливу роботу для розвитку дітей з особливим потребами і психологічної підтримки їхніх батьків.

Вихованці центру в костюмах показали невеличке театралізоване дійство з лісовими персонажами, ангеликами, усі присутні в залі разом заспівали пісню про Миколая. І Святий прийшов, поздоровив, послухав віршики, похвалив дітей за старанність. Богдан Андріїв допоміг Миколаю роздати всім вихованцям «Дороги життя» найочікуваніше – подарунки.

 

19 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів