У кого найчастіше забирають субсидію?

У кого найчастіше забирають субсидію?
У цих двох випадках від вас можуть забрати субсидію

 

Доходи українців, які користуються субсидією при оплаті рахунків за комунальні послуги, будуть постійно перевіряти. Відтак, цей процес продовжиться і після підвищення мінімальної зарплати у наступному, 2017 році.

Громадяни, які подали неправдиву інформацію при оформленні такої допомоги, ризикують втратити її у двох випадках. Приміром, якщо особа, що претендує на субсидію, приховує додаткове джерело доходу, або ж сума покупки за останні 12 місяців перевищила 50 тис. гривень - субсидію заберуть. 

Про це пише видання "Сегодня".

Якщо, приміром, було оплачено медичні послуги на таку ж суму, то рішення щодо призначення або ж скасування субсидії прийматимуть індивідуально. 

Повідомляється, щонайчастіше субсидії в результаті верифікації забирають у тих, хто приховав покупку на суму від 50 тис. До загального доходу при нарахуванні субсидії також враховується дохід від сільськогосподарської діяльності, здачі житла в оренду, дохід від банківських депозитів або цінних паперів.

"Всім, хто отримує допомогу і дійсно повинен її отримувати, боятися не потрібно. Не будуть відбирати у людей пільги субсидії. Боятися потрібно тим, хто використовують цю систему незаконно. Якщо оформляють на померлих людей, на людей, які поїхали. Боятися потрібно тим, хто порушує закон", – розповідає заступник міністра фінансів Оксана Макарова.

 

19 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів