Для чого закарпатські патрульні їздили до Кросно, а польські вже наступного місяця будуть в Ужгороді?

Для чого закарпатські патрульні їздили до Кросно, а польські вже наступного місяця будуть в Ужгороді?
Заступник Ужгородського міського голови Олександр Білак, начальник Управління патрульної поліції у містах Ужгороді та Мукачеві Юрій Марценишин, його заступник Валерій Найман відвідали наприкінці минулого тижня польське місто-побратим Кросно.

 

Зустрілися із заступником мера Кросно Броніславом Бараном, начальником поліції повіту Кросно Лежеком Бурилою, начальником муніципальної поліції Кросно Томашем Вайдовічем.

Йшлося про можливості обміну досвідом ужгородських патрульних поліцейських, працівників муніципальної поліції з їхніми польськими колегами, зміцнення матеріально-технічної бази для ефективної діяльності ужгородських правоохоронців, проведення спільних польсько-українських тренінгів. Усе це можна реалізувати у рамках програми транскордонного співробітництва "Польща-Білорусь-Україна 2014-2020, тому підготували спільний проект між Ужгородською міською радою, Управлінням патрульної поліції у містах Ужгороді та Мукачеві та муніципалітетом й управлінням поліції Кросно.

Ужгородці також ознайомилися з координацією роботи між муніципальною і патрульною поліціями, у яких спільні кабінети, сервери, доступ до камер відеоспостереження. У Кросно - 18 працівників муніципальної поліції, мають у розпорядженні 4 автомобілі, з яких один - спеціально обладнаний ветеринарний, інший - з мобільною станцією камер та дві спецавтівки.

Вирішили провести спільний семінар з координації дій у сфері дотримання правил благоустрою та виявлення правопорушень, спільних заходів для забезпечення громадського порядку. Домовилися й про візит польських колег до Ужгорода у січні 2017 року.

 

20 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів