Благодійний турнір «Кубок Святого Миколая» виграв «Вікінг»

Благодійний турнір «Кубок Святого Миколая» виграв «Вікінг»
У спорткомплексі «Буревісник» відбувся благодійний турнір з міні-футболу, приурочений Дню Святого Миколая.

 

У передчутті свята всі метушаться у пошуках подарунків для своїх рідних та близьких, пам’ятних презентів для друзів та прикрашають власні оселі. Проте, студенти нашого вишу, разом із представниками Молодіжної координаційної ради 16 грудня забули про власні турботи і зібрались для спільної мети – збору коштів для дітей-сиріт.

Так, у спорткомплексі «Буревісник» відбувся благодійний турнір з міні-футболу, приурочений до дня Святого Миколая. Загалом у заході взяли участь вісім команд. Серед учасників дві команди Ужгородської греко-католицької богословської академії імені блаженного священномученика Теодора Ромжі, в одній з яких грали іноземці – поляки, італієць та бразилієць, команда із с.Загаття Іршавського району, команди історичного факультету та загальноуніверситетської кафедри військової підготовки УжНУ, а також збірні команди молоді Ужгорода.

Перед початком змагань команди зробили невеличкий фінансовий внесок, яким не тільки підтвердили свою участь у благодійному турнірі, але й допомогли організаторам стати на крок ближче до поставленої мети.  Студент історичного факультету УжнНУ, член молодіжної ради Євген Лутак наголошує, що мета цієї зустрічі дуже благородна – збір коштів для організації свята дітям. «Це перший захід, організований нашою Молодіжною радою і ми переслідуємо дві цілі: перша – популяризувати спорт та здоровий спосіб життя, друга – зібрати гроші для благодійності. Ми маємо за мету відвідати з подарунками сиротинець ще до нового року».

«Я розумію, що тут багатостудентів, але також цей благодійний турнір не оминули молоді люди, що вже закінчили навчання. Хочеться подякувати за те, що ви вирішили прийняти участь, витратити свій час та сили» – зазначив  начальник відділу спорту, сім'ї та молоді Ужгородської міської ради Назар Луків.

Голова Молодіжної координаційної ради, який також є головою Студентської ради УжНУ, Олександр Варшава висловив сподівання, що з часом такий турнір стане доброю традицію, і в наступному році збере ще більше команд. Олександр зазначає, що захід не був би можливий без підтримки Ужгородськоїміської ради та вишу, які доклали як моральну, так і фінансовупідтримку.

Благодійний турнір з міні-футболу  – перший захід організований новоствореною Молодіжною координаційною радою, проте вже зібрав біля себе чимало небайдужих. Учасники команд, що взяли участь, зазначають, що прийшли не просто пограти у футбол, а прагнули долучитися до доброї справи, яка покликана подарувати багато щастя маленьким мешканцям сиротинця.

Так, у напруженійборотьбі  бронзу здобула команда с. Загаття, срібло у командипідназвою «Ураган», золото ж здобула команда «Вікінг». Усіпереможцібулинагороджені грамотами та медалями міськоїради, а переможцізавоювали кубок.

Як зазначаютьорганізаторинаступнийетап – проведення благодійного турніру з волейболу, учасники якого також приєднаються доблагородної мети і зможуть поборотись за турнірну першість. Хлопці переконані, що цьогорічна кількість учасників – є хорошим стартом, і якщо в наступному році вдасться долучити більше охочих, то відповідно і буде змога потішити більшу кількість дітей.

Джерело: Прес-служба УЖНУ

 

20 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів