Звіт прокуратури на сесії міської ради - про землю для учасників АТО і не тільки

Звіт прокуратури на сесії міської ради - про землю для учасників АТО і не тільки
Перед початком розгляду питань, винесених на сьогоднішнє сесійне засідання Ужгородської міськради, з коротким звітом про роботу ужгородської місцевої прокуратури перед депутатами виступив заступник керівника прокуратури Михайло Пантьо.

 

Таке звітування передбачає законодавство – правоохоронці повинні інформувати про стан зі злочинністю та дії, які вживає прокуратура.

Від присутніх у залі учасників бойових дій до представника прокуратури були запитання щодо даних, які вказуються в посвідченнях учасників бойових дій – міська рада відмовилася надавати їх в оприлюдненій інформації про те, кому протягом 2014-2016 року надавали земельні ділянки. Михайло Пантьо пояснив, що такі дані належать до персональних, захищені законодавством і не можуть оприлюднюватися без згоди особи, тому міська влада не могла оприлюднювати дані з посвідчень.

Представник прокуратури запросив усіх, хто має інформацію про будь-які порушення законодавства, звертатися з цього приводу до правоохоронців.

Міський голова Богдан Андріїв також повідомив, що днями звернувся до Ужгородської місцевої прокуратури із листом, у якому просить надати правову оцінку усім прийнятим рішенням сесіями міської ради із 2014 по 2016 року щодо виділення земельних ділянок учасникам бойових дій, у тому числі учасникам АТО.

За матріалами прес-служби Ужгородської міської ради

 

22 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів