Програми соціального спрямування підтримали більшістю голосів депутати Ужгородської міської ради

Програми соціального спрямування підтримали більшістю голосів депутати Ужгородської міської ради
Три соціальні Програми після деяких правок підтримали більшістю голосів

 

Програму розвитку Ужгородського міського центру дозвілля – будинку культури на 2017–2019 роки схвалили сьогодні своїм рішенням депутати міськради. У рішенні йдеться, що це єдиний в Ужгороді міський заклад культури клубного типу, там працюють 16 народних і зразкових аматорських колективів, творче об’єднання художників «Барви Карпат» та Ужгородський клуб колекціонерів.

Програму підтримки діяльності громадських організацій міста соціального спрямування на 2017 рік підтримали сьогодні на сесії міськради депутати. Загалом на 17 організацій, які об'єднують ветеранів, інвалідів, передбачено 155 тисяч гривень.

Програма розроблена для сприяння повноцінній участі всіх категорій населення у соціально- економічному та політичному житті суспільства; розв’язання соціальних проблем; поліпшення обслуговування ветеранів війни, інвалідів, громадян похилого віку, дітей-сиріт, та малозабезпечених громадян.

Дія Програми поширюється на організації: «Моя нова сім’я”, «Союз Чорнобиль України» м. Ужгород, Ужгородська міська організація Всеукраїнської організації інвалідів війни, збройних сил та учасників бойових дій, Закарпатська обласна спілка ветеранів війн, «Ужгородська міськрайонна організація Всеукраїнського товариства політичних в’язнів і репресованих», Ужгородська ТО “УТОГ”, Ужгородська ТПО “УТОС”, міське товариство інвалідів праці та дитинства “Оптиміст” та інші.

Навчальну програму для об’єднань співвласників багатоквартирних будинків в Ужгород на 2017 рік затвердили на сьогоднішній сесії. Рішення передбачає, що головним розпорядником коштів та виконавцем буде департамент міського господарства. Плановане фінансування – 110 тис. грн. на 2017-ий.

Програма передбачає проведення наступного року 5 кількаденних навчальних семінарів для голів ОСББ за спеціально-розробленою навчальною програмою за напрямами:

практичні аспекти управління житловим будинком;

- правове забезпечення діяльності ОСББ;

- фінансове управління діяльністю ОСББ; - експлуатація житлових будинків та інженерних мереж.

Під час голосування врахували кілька критичних зауважень до програми. Підтримане рішення 31 депутатом.

За матеріалами прес-служби Ужгородської міської ради

 

22 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів