Ужгородські депутати проголосували за внесення змін до чинних документів

Ужгородські депутати проголосували за внесення змін до чинних документів
Передбачили ремонт освітлення на вулицях Корзо, Капітульній, Фединця та на Київській набережній.

 

Деякі зміни до Програми реконструкції вуличного освітлення Ужгорода (ІІ черга) на 2012-2016 роки внесли на сьогоднішній сесії Ужгородської міської ради.

Зокрема, зміни стосуються робіт із оновлення, а подекуди і встановлення ліній вуличного освітлення на територіях, де його раніше не було взагалі. Це: пішохідна доріжка від вул. Заньковецької до вул. 8-го Березня біля школи, капітальний ремонт мереж зовнішнього освітлення пішохідного мосту, ремонти на вулицях Корзо, Капітульній, Фединця та на Київській набережній.

Зміни до Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Ужгород на 2016-2017 роки внесли сьогодні на сесійному засіданні депутати міськради. Йдеться про дотацію на покриття збитків та кошти на придбання деяких основних засобів, зокрема, для новостворених комунальних підприємств.

Дольову участь власників квартир (квартиронаймачів) у капітальному ремонті (реконструкції, модернізації) в багатоквартирних житлових будинках Ужгорода дещо змінили своїм рішенням на сьогоднішній сесії депутати Ужгородської міськради. Пов’язано це з тим, що за законом про державний бюджет на наступний рік значно зросло навантаження на місцеві бюджети, у тому числі й ужгородський.

Ідеться про ОСББ, БК, ЖБК, капремонти дахів, ліфтів, фасадів, у тому числі в історичному центрі тощо.

За матеріалами прес-служби Ужгородської міської ради

 

22 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів