Ужгородська футзальна ліга відкриється святковим турніром

Ужгородська футзальна ліга відкриється святковим турніром
25 грудня в спорткомплексі «Зінедін» в Баранинцях (Ужгородський район) урочистим турніром відкриє футзальний сезон Ужгородська фут зальна ліга.

 

Змагання розпочнуться о 10-й годині турніром за участі всіх команд, які заявилися в чемпіонаті. Організатори також підготували й цікавинки для вболівальників: передбачена  шоу-програма за участі черлідерів, лицарів, барабанщиць, веселитиме всіх і талісман чемпіонату.

Як зауважила uzhgorod.net.ua засновниця новоствореної УФЛ Олександра Терембець, що офіційні матчі 1-го чемпіонату розпочнуться з 15 січня 2017 року. Участь у чемпіонаті візьмуть 20 команд з Ужгорода та району , які будуть розділені на дві групи  - по 10 команд у кожній. До слова, серед учасників дві екзотичні студентські команди – команда з гравців із Африки та колектив із футзалістів з країн Близького Сходу та Азії.   Після групових поєдинків  перша частина змагань завершиться. В другій частині кращі 5 колективів з груп утворять кращу дестяку й сформують вищу лігу, інші гратимуть в першій лізі. Щодо календаря змагань, то перша частина проходитиме по неділях, а от у другій частині - через старт зимової першості області можливі зміни в календарі й матчі проходитимуть і  в будні дні.

 На загальних зборах учасників УФЛ вирішили не впроваджувати одразу футзальні правила, а йти до цього поступово й прийняли  рішення поєднати футзальні та футбольні правила в такий собі «мікс», а вже з наступного сезону перейдуть до повноцінних футзальних правил.  Також у наступному чемпіонаті за підсумками цьогорічного одразу розділять учасників на дві ліги – першу та вищу.

Семен МИХАЙЛИК для  uzhgorod.net.ua

 

22 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів