Дістало: міськрада Ужгорода не витримала і «проговорилася» скільки вже грошей дали для лікування травмованої дівчинки

Дістало: міськрада Ужгорода не витримала і «проговорилася» скільки вже грошей дали для лікування травмованої дівчинки
Міська рада Ужгорода на прохання журналістів одного з інтернет-видань щодо останніх коментарів у ЗМІ мами травмованої Аніти Білей, де вона звинувачує міську владу та ТОВ "УжАгромікс", яке займалося вирізкою дерев, під час якої постраждала дівчинка, у ненаданні допомоги, навела деякі факти.

 

Зокрема, з моменту перебування Аніти спочатку в центральній міській клінічній лікарні, згодом – в обласній лікарні в Ужгороді, а зараз і в обласній дитячій лікарні у Мукачеві, всі витрати на лікування покриває і керівник «УжАгромікс» Іван Опаленик, і підприємство. За словами Івана Опаленика, уже на сьогодні на придбання ліків надано 35 тисяч гривень. 12 тисяч гривень мама отримала готівкою. На все є підтверджуючі документи: чеки та розписки. На день народження дівчинці подарували планшет.

З ініціативи міського голови Богдана Андріїва як виняток, оскільки мама – не ужгородка, на розгляд сесії подано проект рішення про виділення Оксані Білей, мамі постраждалої дівчинки, 30 тисяч гривень із міського бюджету. Депутати рішення сьогодні підтримали.

Міський голова одразу після трагедії неодноразово спілкувався і з бабусею, і з мамою, і власне з дівчинкою. Щодня цікавився у лікарів, у якому стані дитина і чи потребує додаткової допомоги. Від себе особисто Богдан Андріїв двічі надавав грошову допомогу, придбав і телевізор у палату.

Міський голова також запропонував мамі відправити дитину на реабілітацію, а в разі потреби – і на лікування в Дебрецен. На що Оксана Білей запевняла: нас усе влаштовує тут, ми довіряємо нашим лікарям. 

Також депутат обласної ради від Ужгорода Андрій Андріїв із свого депутатського фонду перерахував мамі 10 тисяч гривень.Міська влада не мала на меті надавати широкого розголосу про допомогу, надану дівчинці, однак Оксана Білей дозволяє собі безпідставно звинувачувати міську владу і міського голову у бездіяльності і мало не брехні. Такі дії матері наводять на думку, що прикрий випадок з дівчинкою намагаються цинічно використати.

Міський голова Богдан Андріїв і надалі триматиме питання лікування дівчинки на постійному контролі.

 

22 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів