Депутат Андрій Андріїв про унікальну можливість, яку цього року використали на користь Ужгороду

Депутат Андрій Андріїв про унікальну можливість, яку цього року використали на користь  Ужгороду
Підсумки року зараз підводять більшість із нас, важливо, коли можеш констатувати, що вдалося зробити не лише для себе, родини, друзів, а й для інших. Щодо цього 2016-ий для депутат Закарпатської обласної ради Андрій Андріїв може вважати справді успішним. Капітально відремонтовані дороги, відділення лікарень, енергозберігаючі вікна в Класичній гімназії… Про ці та інші проекти він розповів у програмі "В темі".

 

Андрій Євстахович зазначив, що наприкінці минулого року до влади прийшла нова команда – люди, які справді дбають про місто, про наш край. І цього року була унікальна можливість – уперше в історії Закарпаття тут провели виїзне засідання бюджетного комітету парламенту. "Я спілкувався з депутатами – головою партії "Відродження" Віктором Бондарем, із Віталієм  Хомутинником, іншими і звернувся з проханням підтримати нас не тільки обіцянками, а й фінансово. Ми отримали 16,5 мільйонів гривень із державного бюджету ще в липні, під ці кошти  представили вкрай важливі об'єкти, на які була проектно-кошторисна документація", – розповідає.  

Отож, вже завершуються всі роботи в ужгородській Класичній гімназії, де завдяки заміні вікон. утепленню фасаду на 50 % зросла енергоефективність будівлі, у теплу пору року приміщення, навпаки, не буде надміру нагріватися. Зроблено капітальний ремонт у терапевтичному відділенні міської лікарні, яке не оновлювалося вже кілька десятків років, оновлено відділення дитячої лікарні, зроблено дороги. Докладніше, як вдалося спільно з міською владою лише протягом року так змінити Ужгород і що ще в планах – у відео zakarpattya.net

 

 

23 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів