Як зустрічати рік Вогняного Півня

Як зустрічати рік Вогняного Півня
Півень вважає за краще дотримуватися усталених сімейних традицій

 

Зустрічати Новий 2017 рік Півня рекомендують вдома, у колі сім'ї і близьких людей. Символ Півня - десятий за рахунком в календарі у китайців. Стихія наступаючого року - вогонь, а значить, птиця спалахне яскраво-червоним кольором. Енергією цього року буде Інь, тобто позитивний заряд, притягання, розповідає depo.ua.

Незаміжнім радять ловити момент, тому що рік Півня-Казанови, та ще й у супроводі позитивної енергії, настане тільки через 24 роки.

Під час зустрічі року Півня важливий правильний підбір меню. Півник не вимагає багатства страв на столі - багатьох продуктів він і зовсім не терпить. Бажано зробити акцент на вегетаріанських травах. Додайте побільше зелені, фруктів і овочів, горішків і максимум злакових.

Що стосується спиртного, то його слід зробити екзотичним. Різнобарвні вируючі і палаючі коктейлі привернуть увагу господаря року, адже саме слово «коктейль» пов'язане з його ім'ям: в перекладі з англійської воно означає «хвіст півня».

На цей раз особливий підхід і до новорічних подарунків. Все повинно бути небанальним, цікавим, яскравим і допомагати зануритися в світ свята. Для цього прекрасно підійде будь-який магазин приколів або незвичайних подарунків.

А якщо ви будете купувати ювелірні прикраси або біжутерію, обов'язково шукайте що-небудь з криваво-червоним камінчиком. Це може бути рубін, червоний корал, сердолік чи яшма - назва каменю не має значення.

Краща колірна гамма для зустрічі Нового 2017 - червоно-золотиста. Одяг теж варто підбирати ретельно. Півник любить все модне, стильне, дороге. Так що більше лиску і розкоші, менше банальності і сірого кольору. Яскраві вбрання, пишні боа і шикарні аксесуари - якраз те, що зараз потрібно. Перевага кольору одягу для зустрічі Нового року - золотий, коричневий, помаранчевий, червоний, фіолетовий, рожевий, жовтий, зелений, синій, срібний, чорний і білий.

Не захоплюйтеся декольте і прозорими тканинами - вам навряд чи вдасться привернути увагу витонченого Півня таким способом. Жіночий образ повинен складатися з акуратного коктейльної сукні (в червоних, жовтих або пастельних золотистих тонах), туфель на високих підборах, які візуально подовжують і прикрашають жіночу ніжку, і аксесуарів в тон основному кольору. Прекрасним доповненням стануть кольори не тільки золота, але і перлів.

А ще на святковий стіл категорично не радять ставити страви з птиці, зокрема, курятину. Також з меню бажано викреслити всю дичину: качок, індиків, перепелів. Використовувати курячі яйця навіть в якості прикраси - табу.

Використовуйте однотонну скатертину світлих тонів, яка не буде привертати увагу. Зате посуд може бути яскравим, краще з природних матеріалів. Синтетики й пластмаси в цьому році слід уникати.

 

 

24 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів