З 1 травня на митних постах “Ужгород” та “Ужгород-вантажний” запроваджений принцип “єдиного офісу” та “єдиного вікна”

Мета - прискорення проходження вантажів суб’єктів ЗЕД, а також спрощення їх оформлення

 

За попередні роки в митних органах України, як і в цілому в суспільстві, накопичилась значна кількість проблем, як об??ктивного, так і суб??ктивного характеру. Це ? хабарництво, корупція, неповага до громадян та суб??ктів зовнішньоекономічної діяльності, які перетинають кордон, тощо. Однак, останнім часом керівництвом Державної митної служби України в напрямку їх вирішення зроблено певні кроки. Так, відповідно до вимог Президента України та уряду майже в усіх митних установах змінено керівництво.
З метою прискорення проходження вантажів суб??ктів ЗЕД, а також спрощення їх оформлення з 1 травня на митних постах ?Ужгород? та ?Ужгород-вантажний? запроваджений принцип ??диного офісу? та ??диного вікна?. Крім цього, для оптимізації діяльності митної системи проводиться впорядкування митних установ.
З 1 липня розпочала свою діяльність Ужгородська митниця. Очолив її Віктор Гришко.
Для викорінення проявів негативних явищ, покращення якості здійснення митних процедур працівниками митниці нове керівництво запрошу? громадян, перевізників, юридичних та фізичних осіб надавати свої пропозиції, побажання чи зауваження щодо поліпшення роботи митниці.
Наша адреса: м.Ужгород, вул..Собранецька, 20.

[b]Прес-центр Ужгородської митниці[/b]

 

04 липня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів