Хокейна першість Закарпаття: "Ужгородські вовки" і "Спартак" попереду

Хокейна першість Закарпаття: "Ужгородські вовки" і "Спартак" попереду
У суботу на льоду першість виборювали «Ужгородські вовки» та «Синевир». Боротьба закінчилася з рахунком 5:3 на користь «Вовків», хоч останні грали в неповному складі.

 

Варто сказати, що команда переможців почала лідирувати вже з першого періоду. В якому три бали для «вовків» здобув гравець під № 99. У другому періоді команда-суперників із усіх сил намагалася вирівняти рахунок. Капітан команди, котрий грає під №27, загнав у ворота «вовків» дві шайби. Третя влучила у ворота суперників у наступному періоді. Однак жодна з них не принесла команді перемогу. Адже «вовки» вперто тримали свою позицію, раз за разом здобуваючи нові бали.

У неділю боротьба на льоду тривала між командами «Спартак» – «Шахтарські Барси». «Спартаківці» зайняли переможну позицію вже за лічені хвилини гри. Так, перший період закінчився з рахунком 4:1. Під час другого ця ж команда здобула собі ще два бали. У той час «барси» вели досить агресивну гру. Судді щоразу доводилося видаляти з поля гравців цієї команди. У третьому періоді «барсам» все ж таки вдалося активізуватися і показати хороший рівень гри. Результат останнього – 5:5. Однак за підсумком всіх періодів перемогу з рахунком 11:6 здобула команда «Спартак».

Наступна гра Чемпіонату Закарпаття з хокею відбудеться вже у новому році, а саме 14-15 січня.

За інформацією команди «IceLand».  

 

26 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів