Напередодні новорічних та різдвяних свят сім’ї переселенців отримали подарунки

Напередодні новорічних та різдвяних свят сім’ї переселенців отримали подарунки
13 сімей з числа внутрішньо переміщених осіб з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції отримали продуктові набори напередодні святкування новорічних та різдвяних свят.

 

26 грудня члени  регіонального штабу Закарпатської області з питань соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення АТО на чолі із заступником начальника закарпатських рятувальників Богданом Ільковичем завітали з новорічними подарунками до окремої категорії тимчасово переміщених осіб, які проживають в м. Ужгород та Ужгородському районі.

Всі ці подарунки, зокрема продуктові набори отримали багатодітні сім’ї, інваліди та люди похилого віку.

Гості привітали людей з наступаючими святами Новим роком та Різдвом Христовим та побажали їм здоров’я й добробуту, а також витримки у нелегкий час та мирного неба.

Також пообіцяли, що й надалі сприятимуть їх швидкій адаптації на новому місці тимчасового проживання й допомагатимуть у вирішенні соціально-побутових проблем.

Станом на 25 грудня на території Закарпатської області тимчасово розміщено 4162 особи України, з яких 284 – з анексованого Криму, а 3878 – прибули з району проведення антитерористичної операції (з них: 1888– дієздатні особи, 1022 – діти та 1252 – інваліди та люди похилого віку).

У ДСНС України у Закарпатській області

 

26 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів