Закарпатське підприємство отримало престижні бізнес-нагороди у Києві

Закарпатське підприємство отримало престижні бізнес-нагороди у Києві
         Минулого тижня у Києві відбулася видовищна церемонія нагородження лідерів економіки України, Білорусі, Грузії та Азербайджану за результатами Національного Бізнес Рейтингу.

 

У залі зібралися зірки шоу-бізнесу, відомі особистості та звісно ж успішні підприємці – переможці конкурсу, який вже в 12-те проводиться в Україні. Керівникам вручили престижні нагороди союзу НБР, а родзинкою свята стала феєрична програма за мотивами хітів легендарного світового гурту «Queen», які виконували українські зірки: Злата Огневич, Аїда Ніколайчук, дует «Анна-Марія», Ольга Карпук та ін.

Цього року до ТОП національного рейтингу в чергове увійшло і закарпатське підприємство – ТОВ "Стеклолюкс-Ужгород" ТМ Nобілекс.

«Це результат щоденної, багаторічної і сумлінної праці десятків людей, яким я, користуючись нагодою, дякую! Цьогоріч ТОВ "Стеклолюкс-Ужгород" знову посіло почесне місце "Лідера галузі". До слова скажу, що нагородження за результатами НБР (Національного Бізнес Рейтингу) було організоване на дуже високому рівні. Такі заходи є чудовим "місцем зустрічі" для людей бізнесу і безперечною мотивацією до нових звершень», - розповідає генеральний директор підприємства Андрій Півень.

До слова, рейтинг складений незалежною експертною організацією та включає всебічний економічний аналіз підприємств. Він допомагає сформувати цілісну картину їх конкурентоспроможності. Компанії використовують дані рейтингу для отримання об'єктивної, чесної і незалежної оцінки їхнього поточного фінансово-економічного стану та ділової репутації.

Лідером галузі підприємство може бути визнано лише в разі, якщо комплексні результати дозволяють йому увійти в топ національного рейтингу. Щорічно для всіх компаній, які були відібрані до числа найуспішніших, складається зведена таблиця з результатами ранжування. Кожен переможець рейтингу займає відповідний рівень (золото, срібло, бронза) і місце (від 1 до 50) залежно від значень ключових індикаторів. ТОВ "Стеклолюкс-Ужгород" ТМ Nобілекс отримало престижні нагороди союзу НБР  - "Leader of the branch" та "Employee of the year".

Рейтингування підприємств є загальнодержавним, незалежним та безкоштовним. Підприємствам не потрібно відправляти заявку на участь або платити за включення до рейтингової програми.

За матеріалами ТМ "Нобілекс"

 

27 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів