Як працюватиме банківська система на новорічні свята, – знають в органах ДФС

Як працюватиме банківська система на новорічні свята, –
знають в органах ДФС
28 та 29 грудня 2016 року система електронних платежів Національного банку працюватиме в режимі продовженого банківського дня на дві години.

 

30 грудня 2016 року до 13:00 усі учасники СЕП (система електронних платежів) можуть здійснювати платежі в СЕП лише між банківськими установами, підпорядкованими одній юридичній особі, а також платежі, спрямовані до Нацбанку України та органів Державної казначейської служби України.

Національний Банк України та органи Державна казначейська служба України можуть здійснювати платежі на адресу всіх учасників СЕП. Банківський день у СЕП закінчується о 15:00.

2 та 9 січня 2017 року СЕП, система електронної пошти Нацбанку України, депозитарій Нацбанку України, Система кількісного обліку депозитних сертифікатів СЕРТИФ, Система підтвердження угод на міжбанківському валютному ринку України Нацбанку, система з купівлі та продажу кредитних ресурсів у національній валюті на міжбанківському кредитному ринку України «КредІнфо2», Автоматизована інформаційна система «Реєстр договорів з нерезидентами 2» не працюватимуть.

3 січня 2017 року банки працюватимуть без клієнтів і забезпечуватимуть комплекс робіт, пов’язаних із початком нового звітного року. Міжбанківські перекази коштів через СЕП у цей день не здійснюватимуться.

4-6 та 10 січня 2017 року СЕП і банківська система України працюють у звичайному режимі.

Із 30 грудня, 2016 року до 4 січня, 2017 року включно діятиме офіційний курс гривні до іноземних валют та банківських металів, установлений Нацбанком України 29 грудня 2016 року.

У період із 31 грудня, 2016 року до 9 січня, 2017 року включно банки мають забезпечити безперебійну роботу банкоматів, підкріплення їх готівкою різних номіналів для обслуговування клієнтів.

Рекомендуємо платникам врахувати вищезазначену інформацію і заздалегідь подбати про вчасну сплату належних податкових платежів.

ДФС у Закарпатській області

 

27 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів