У скільки обійдеться закарпатцям замовити Діда Мороза?

У скільки обійдеться закарпатцям замовити Діда Мороза?
Замовити улюбленця малечі можна спокійно як в Ужгороді, так і в Мукачеві. Скільки грошей доведеться віддати за таку послугу цього року?

 

Як виявилось, така послуга користується неабияким попитом серед закарпатців - вже за тиждень до Нового року вільних Дідів Морозів зі Снігуроньками знайти дуже важко, кожна хвилина в їх графіку розписана.

В Ужгороді замовити Діма Мороза зі Снігуронькою додому 31-го грудня коштує 1000 гривень. Мова йде про професійних акторів з театру, які проведуть з вами близько півгодини. Крім того, обіцяють подарувати дітям з батьками запрошення на новорічні вистави. Але співрозмовники попереджують, що переддень Нового року вже майже розписаний, тому про замовлення варто думати заздалегідь.

Якщо ж замовляти не професійних акторів, то Дід Мороз попросить за візит додому в Ужгороді від 500 гривень за 20-хвилинну програму та спілкування з малюками.

Мукачівські Діди Морози більш бюджетні - коштують від 20 гривень за кожну дитину, якщо мова йде про замовлення на свято у садочок. Якщо додому, то заплатити прийдеться від 200 грн – це без Снігурочки. Працівники Мукачівського театру візьмуть за привітання дітей більше.

Джерело: mukachevo.net

 

27 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів