Маскарадні костюми на прокат. Що ж пропонують ужгородцям цьогоріч?

Маскарадні костюми на прокат. Що ж пропонують ужгородцям цьогоріч?
Ужгородка Наталія вже кілька років поспіль підбирає та одягає у маскарадні костюми малечу та дорослих у період новорічно-різдвяних свят.

 

Нині у її колекції прокату налічується більше шестиста традиційних та незвичних моделей на будь-який вік, тематику та смак. Серед образів, які під час зимових свят користуються найбільшою популярністю, за словами жінки, і досі залишаються: Дід Мороз та Снігуронька.

Наталія БІГАН-МЕЛЬНИЧУК, власниця прокат-салону

Без цих героїв свято неможливе. Але крім того, сніжинки, сніговики. зима. віхола, казкові герої — звірятка, різні герої з казок — Герда. Кай. Сніжна королева. гномики, білосніжка і так далі.

А от пані Світлана переконана — прокат маскарадного одягу для дітей — зручна і вигідна послуга. Нею жінка користується уже не вперше. Втім, цього року їй таки довелося обійти декілька прокат — салонів в Ужгороді, аби знайти потрібний образ за помірну ціну.

Світлана, ужгородка

Я шукаю костюм пірата. Адже цього року він пірат, я вже декілька прокатів обійшла. і тут знайшла нарешті. Минулого року він був вовком, але вовк був трохи поношений. але малий задоволений був, але вовк загубився по дорозі, було смішно, був тиквою — тикву знайшли гарну.

В обласному центрі прокат новорічного вбрання цьогоріч не здорожчав і коштує в середньому від вісімдесяти до ста гривень — каже власниця майстерні прокату. При цьому додає: попит на карнавальні костюми завжди був, ба більше — з року в рік він неабияк зростає, і не тільки напередодні новорічних свят.

Наталія БІГАН-МЕЛЬНИЧУК, власниця прокат-салону

Попит на костюми був декілька років дуже високий і зараз він такий і є. У садочках всі одягаються, у школах всі одягаються, на костюмовані вечірки, ранки. І дорослі також ходять на різні корпоративи. Ще Хелловін маємо осінню, там і дорослі і дітки всі влаштовують свята, потім 8 березня і свято осені. Дорослі ходять на тематичні вечірки.

А ще, чи не найбільший ажіотаж на прокат святкового вбрання спостерігається у передріздвяний час. Ужгородські прокат-салон пропонують містянам широкий асортимент українського національного одягу.

Наталія БІГАН-МЕЛЬНИЧУК, власниця прокат-салону

У цьому році, як і завжди користуються попитом українські народні костюми, тому що тематика вечорниць у школах. садочках проводиться. І оскільки Різдво, ми маємо багато вишиванок, і є для діток і є для дорослих.

У прокат майстернях переконані, маскарадне вбрання — це не лише одяг для свята, передусім, образ мультиплікаційного чи кіногероя у новорічно-різдвяні дні допоможе малечі зануритись в атмосферу справжньої казки.

Подробиці  у сюжеті uzhinform

 

28 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів