Поліція охорони передала Червоному Хресту для потребуючих гуманітарну допомогу

Поліція охорони передала Червоному Хресту для потребуючих гуманітарну допомогу
Поліцейські охорони Закарпаття виконали благородну місію напередодні свят

 

Вже за доброю традицією напередодні новорічних свят поліцейські охорони Закарпаття навідалися у гості до представників організації Червоного Хреста. Звичайно, прийшли не з порожніми руками.

Протягом десяти днів в Управлінні поліції охорони в Закарпатській області було оголошено про збір гуманітарної допомоги для потребуючих. Охочих поділитися та допомогти ближнім  виявилось чимало.

- На жаль, навіть у такому невеликому місті, як Ужгород, є тисячі людей, що потребують допомоги, бодай такої. І скажу вам - ця проблема мене дуже бентежить. Завжди намагаюсь бути небайдужою до проблем ближніх, тому вирішила долучитися до акції. Щиро вірю, що комусь ми таки зможемо допомогти, -  розповіла пані Наталія, учасниця акції.

Майже кожен працівник поліції охорони області долучився до збору речей. Одяг дитячий, дорослий, іграшки, постільна білизна, ковдри, посуд… Протягом кількох днів працівники УПО Закарпаття збирали речі, які  можуть стати для когось у нагоді. Вдалось назбирати більше 50 кг гуманітарної допомоги. Зібрану допомогу правоохоронці вирішили передати до обласної організації Червоного Хреста.

- Ми вдячні за будь яку допомогу, на жаль, справді звертається до нас чимало потребуючих. Тож ,повірте, ми знайдемо, що зробити з цими речами, особливо напередодні свят, - розповіли представники Товариства.

І справді, потребуючих, і не тільки в Ужгороді чи то Закарпатті, чимало – це сумно. Однак, якщо кожен з нас спробує поділитися тим, що він має, то світ стане щасливішим.

Управління поліції охорони в Закарпатській області

 

30 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Ба та Молі 2017-01-07 / 16:38:42

    Ба, та я гатів не маву, мерзну ги тут пес а Юра Сабовчик, кунь бавусатий шмотки роздає