Закарпатська Програма передбачає створення біля 4 тисяч робочих місць

Закарпатська Програма передбачає створення біля 4 тисяч робочих місць
На жаль, зусилля обласних депутатів не збігаються з державними - скільки ФОПів припинили свою діяльність за останні передноворічні дні через зміни у законодавстві?

 

Для створення  сприятливих  умов щодо розвитку підприємництва  в нашому краї, у ході третього пленарного засідання п’ятої сесії облради затверджено Програму розвитку малого і середнього підприємництва в області на 2017 – 2018 роки. Та доручено  ОДА під час формування проекту обласного бюджету передбачати кошти на реалізацію заходів цієї Програми та забезпечити організацію і координацію роботи щодо їх виконання .

Метою Програми є створення сприятливих умов для розвитку малого і середнього підприємництва, підвищення економічних показників розвитку регіону, розвитку пріоритетних галузей економіки, забезпечення зайнятості різних соціально-ґендерних груп населення шляхом заохочення суб’єктів господарювання до розвитку їх діяльності для  сприяння соціально-економічному розвитку районів, рівень життя в яких є низьким, а рівень безробіття - високим; спрямування дій місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, суб’єктів малого підприємництва, громадських об’єднань підприємців на розв’язання актуальних проблем, що стримують розвиток малого і середнього підприємництва; фінансово-кредитна та інвестиційна підтримка малого і середнього підприємництва.

          Фінансування виконання заходів, передбачених Програмою, здійснюватиметься за рахунок коштів обласного бюджету в межах наявного ресурсу обласного бюджету. Загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації Програми – 4585 тис.грн. У т.ч. коштів обласного бюджету: 2017 рік – 2110,0 тис. грн.; 2018 рік – 2475,0  тис. грн.

          У результаті виконання заходів Програми очікується досягнення таких показників:  зростання кількості суб’єктів малого і середнього підприємництва на 1,2 відс.; створення близько 4 тис. нових робочих місць.

За матеріалами прес-служби Закарпатської облради

 

30 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів