На Закарпатті дитячий турнір із міні-футболу присвятили новорічно-різдвяним святам

На Закарпатті дитячий турнір із міні-футболу присвятили новорічно-різдвяним святам
Традиційні змагання присвячено новорічно-різдвяним святам. У них беруть участь колективи ДЮФЛ Закарпаття. Як зазначив голова дитячо-юнацького комітету ФФЗ Олександр Чегіль, за нагороди суперничають спочатку на зональному рівні, зокрема в Хусті, Берегові, Ужгороді та Мукачеві. На попередньому етапі змагань ситуація така.

 

Мукачево. У зв’язку з несприятливою грипо-епідеміологічною ситуацією матчі перенесли на 4 січня.

Хуст. Команди ДЮСШ області змагалися в спортзалі ЗЛТК. Учні міської дитячо-юнацької спортивної школи «Хуст-Нарцис» 2004–2005 рр. н. (тренер Василь Форкавець) здобули путівку до фіналу, виграши в посланців селища Дубового (6:0), тячівців (2:0) та зігравши внічию (1:1) із земляками з Хустської районної ДЮСШ «Освіта». У спортзалі останньої суперничали юнаки 2006–2007 рр. н. Знову найвдаліше виступила команда міської ДЮСШ «Хуст-Нарцис» (тренер Юрій Мовчан). За словами Олександра Чегіля, вона теж виборола перше місце й стала тріумфатором.

Берегово. Серед гравців 2006–2007 рр. н. ДЮСШ Берегівського району з однаковим рахунком 2:1 переграла спортивні школи Іршави та Виноградова й мінімально ДЮФК «Берегвідейк» – 1:0 та впевнено вийшла до фіналу.

Із-поміж хлопців 2004–2005 рр. н. найвдаліше виступила ДЮСШ Виноградова. Її вихованці здолали земляків із «Колоса» (3:0), ДЮСШ Берегівського району (2:1), мінімально ДЮСШ Іршави (1:0) та розійшлися «миром» із ДЮФК «Берегвідейк» (0:0) і теж стали першими в зоні.

Ужгород. За інформацією Йосипа Шитєва, відповідального працівника ФФЗ, серед футболістів 2006–2007 рр. н. СДЮСШОР вийшла до фіналу, завдавши поразки міській ДЮСШ № 1 – 3:0 та з однаковим рахунком 4:0 перечинцям і колективу фізкультурно-спортивного товариства «Україна».

Стосовно ж гравців 2004–2005 рр. н., то до фіналу вийшли СДЮСШОР-4, яка виграла в представників товариства «Україна» (3:2) й у перечинів (4:0), та СДЮСШОР-5, котра мінімально (1:0) завдала поразки командам Ужгородського району й міської ДЮСШ № 1.

Фінальні змагання попередньо запланувалися на 8–9 січня, однак через хвороби багатьох дітей заключні ігри перенесли на 14–15 січня. Матчі відбудуться в ужгородському спорткомплексі «Юність».

Володимир ТАРАСЮК, ФФЗ

 

31 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів