Працівники поліції охорони Закарпаття виконали «завдання» від Діда Мороза

Працівники поліції охорони Закарпаття виконали «завдання» від Діда Мороза
Під кінець робочого дня, однак зосереджено та відповідально працюють працівники Управління поліції охорони Закарпаття. Мають важливе завдання від Діда Мороза – обрати переможців конкурсу «Напиши побажання з 2017 роком».

 

Листи у поштову скриньку, яку поліцейські днями встановили в адмінбудівлі Управління, надходили протягом кількох днів. Назбиралось чимало побажань, однак серед них слід було обрати найкращі.

- Читати ці листи без сліз майже неможливо, - розповідає працівниця Управління поліції охорони та член журі Кароліна Товтик. - Прикро усвідомлювати, що мрії дітей сьогодні не іграшки та не солодощі… Переважна більшість дітей писали у своїх побажаннях на 2017 рік, що не хочуть бачити війну. Дай Бог, аби ці мрії були здійснені.

Після довгих обговорень переможців таки визначили. Ними стали Анюта Гольча – жителька Мукачева, Анастасія та Маргарита – вихованки Чинадієвського будинку інтернату.

А вже наступного дня поліцейські охорони виконали «ввідне завдання» від чудотворного персонажа, як посланці Мороза, доставили переможцям конкурсу подарунки. Першими порадували вихованок Чинадієвського будинку-інтернату.

- Дякуємо за участь у конкурсі! Та дай Бог у Новому році знайти вам сім'ї, - побажав переможницям капітан поліції, старший інженер-інспектор Мукачівського МВ поліції охорони Іван Лилик.

У свою чергу, вихованки будинку подарували гостям з поліції чудові роботи з бісеру. Наступна зупинка посланців Мороза – місто Мукачево, саме тут проживає ще одна переможниця конкурсу Анюта. Приїзд в гості поліцейських для маленької дівчинки став приємним сюрпризом.

- Я і не очікувала на перемогу, але це дуже приємно. Цього песика у формі поліцейського я покладу на підвіконня. Нехай всі знають, що в мене є справжній охоронець, - сказала дівчинка.

Інших учасників акції теж чекали солодкі призи. А також працівники Управління поліції охорони звертаються зі словами вдячності до всіх маленьких учасників акції.

- Дай Бог Вам здоров’я та щастя у Новому Році. А ваші маленькі серденька хай завжди повняться такими щирими та благородними мріями. Зі святом!

Управління поліції охорони в Закарпатській області

 

31 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів