В Новий рік з новими військовими квитками

В Новий рік з новими військовими квитками
Президент України Петро Порошенко затвердив нові положення про військовий квиток рядового, сержантського і старшинського складу та про військовий квиток офіцера запасу.

 

Відповідний указ №582/2016 від 30 грудня 2016 року опубліковано на сайті глави держави.

Також даним документом президент доручив Кабінету міністрів забезпечити виготовлення в установленому порядку необхідної кількості бланків військових квитків на замовлення Міністерства оборони, СБУ і Служби зовнішньої розвідки України.

«Встановити, що військові квитки, виготовлені (видані) до набрання чинності цього указу, вважаються дійсними на всій території України і не підлягають обміну на військові квитки нового зразка, крім випадків, передбачених положенням про військовий квиток рядового, сержантського і старшинського складу та положенням про військовий квиток офіцера запасу, затвердженими цим указом», – йдеться в тексті документа.

Крім того, визнано таким, що втратив силу указ президента від 25 травня 1994 року №263 про положення про військові квитки.

Згідно з новим положенням, зокрема, військові квитки осіб рядового, сержантського і старшинського складу видаються не тільки військкоматами, але і відповідними підрозділами Служби зовнішньої розвідки, а квитки офіцера запасу – також органами СБУ.

Джерело: zik.ua

 

01 січня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів