Оновлено амбулаторію, що обслуговує щонайменше 12 тисяч ужгородців

Оновлено амбулаторію, що обслуговує щонайменше 12 тисяч ужгородців
З Нового року лікарі амбулаторії сімейної медицини, що на вулиці Челюскінців в Ужгороді, пацієнтів приймають у комфортних умовах.

 

Наприкінці 2016 року тут завершили капітальний ремонт приміщення, якого чекали дуже давно. Роботи почали ще у 2015-ому, але вдалося завершити їх лише минулого року, бо більшість робіт профінансували у 2016 році. Щоб привести амбулаторію до ладу, витратили 930 тисяч гривень з міського бюджету. За ці кошти відремонтували всі кабінети, коридори, санвузли, маніпуляційні, облаштували хол, де зараз мами можуть залишати дитячі візочки, поміняли систему опалення, встановили новий енергоекономний котел, утеплили фасад.

Як зараз медики надають послуги ужгородцям, чи ще щось потрібно допомогти, сьогодні вивчав міський голова Богдан Андріїв. Разом із керівником міського центру первинної медико-санітарної допомоги Тетяною Козак він відвідав кілька амбулаторій.

Спілкуючись із медпрацівниками, Богдан Євстафійович наголосив, що мешканці міста повинні отримувати повноцінну медичну допомогу, і робота сімейних амбулаторій є дуже важливою. Медзаклад на Челюскінців обслуговує щонайменше 12 тисяч ужгородців, тут, окрім первинного огляду, можна зробити і лабораторні обстеження чи кардіограму, пройти курс фізіотерапевтичних процедур тощо. Це дуже зручно насамперед для жителів цього району, бо не потрібно діставатися у центральну міську поліклініку.

Також міський голова навідався в амбулаторію, що на вулиці Сечені - цей заклад теж дуже потребує оновлення, і капітального, бо з часу введення в експлуатацію жодного разу масштабних ремонтів тут не проводили. Проектно-кошторисна документація на цей об'єкт готова, вона вже пройшла експертизу. Богдан Андріїв запевнив, що цього року заклад обов'язково відремонтують, адже влада міста пріоритетним поставила завдання профілактики і раннього виявлення захворювань.

Прес-служба Ужгородської міської ради

 

05 січня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів