Про що закарпатський губернатор напередодні Різдва просить водіїв

Про що закарпатський губернатор напередодні Різдва просить водіїв
Москаль просить автомобілістів у лютий мороз допомагати колегам, що через поломки зупиняються на узбіччях, і підвозити пішоходів між населеними пунктами

 

На Закарпатті немає жодних надзвичайних ситуацій, пов’язаних із погодними умовами. Проїзд по автошляхах області забезпечений у повному обсязі, рух вантажних автомобілів по трасах міжнародного та державного значення, а також через чотири перевали на адміністративній межі Закарпаття, відновлено. Усі шість автомобілів, які були заблоковані між с.Вільшани (Хустський район) та с.Мерешор (Міжгірський район) внаслідок сходження снігової лавини, розблоковані технікою автодорожників, рятувальників та Національного природнього парку «Синевир». Постраждалих внаслідок сходження лавини немає, проїзд через дорогу місцевого значення «Колочава – Хуст» відновлено.

– Сьогодні на Закарпаття насуваються люті морози, температура повітря в деяких високогірних населених пунктах опуститься до 26 градусів морозу, – зазначає Геннадій Москаль. – Нагадуємо, що в області діють 28 стаціонарних і 2 мобільні пункти обігріву, де будь-хто може зігрітися й випити чашку гарячого чаю. Адреси пунктів подано нижче. Закликаємо мешканців області та численних туристів не залишатися на відкритому повітрі протягом тривалого часу, а всіх автомобілістів, що їздитимуть сьогодні у справах по області, просимо допомагати колегам, що через поломки зупиняються на узбіччях, і підвозити пішоходів між населеними пунктами. Щиро вітаємо всіх із Різдвом Христовим і бажаємо приємних свят у колі рідних та близьких!

За матеріалами сайту Геннадія Москаля

 

06 січня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів