На Мукачівщині чоловік півтора року "водив за ніс" поліцію

На Мукачівщині чоловік півтора року "водив за ніс" поліцію
У с. В. Лучки 29-річний чоловік разом з товаришем пограбували 79-річну місцеву мешканку. Його спільника правоохоронці затримали одразу, а він втік і переховувався від слідства півтора року. Днями поліція затримала молодика. Тепер за скоєне він таки понесе кримінальну відповідальність

 

В ході розслідування кримінального провадження за ознаками вчиненнявідкритого викрадення чужого майна було встановлено, що двоє чоловіківувірвались до помешкання  79-річноі мешканки села Великі Лучки та викрали від старенької  гроші, велосипед та речі домашнього вжитку. Провівши ряд оперативно-розшукових заходів  особи грабіжників буливстановлені, одного з них було затримано та притягнуто до кримінальноївідповідальності, а його  спільнику вдалося втекти. 

Днями в ході проведення оперативно-профілактичного відпрацюваннярайонного центру, співробітники кримінальної поліції затримали іншого учасника грабежу  29-річного жителя с. В. Лучки. Чоловік майже півтора року переховувався від слідства. 

За даним фактом триває досудове розслідування за вчиненняправопорушення передбаченого ч. 3 статті 186 Кримінального кодексу Украіни. Наразі вирішується питання щодо обрання відносно чоловіка міризапобіжного заходу. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

06 січня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів