Футболісти Закарпаття готуються до Зимової першості

Футболісти Закарпаття готуються до Зимової першості
5 лютого відбудуться перші матчі традиційних змагань ФФЗ, якими стартує футбольний сезон Закарпатської області з футболу – Зимова першість.

 

Для участі запрошуються футбольні клуби Закарпаття, які бажають якнайкраще підготуватися до сезону. Адже матчі зимового футбольного турніру дозволяють гравцям швидше втягнутися у роботу, набрати потрібних кондицій. Фахівці вважають, що краще підготовку вести планомірно, поступово збільшуючи навантаження. Як засвідчує життя, в такому підході є резон. Гравець, працюючи з м’ячем, отримує набагато більші навантаження, ніж на тренуваннях із фізпідготовки. Крім того, офіційні матчі набагато корисніші, ніж тренувальні.

Федерація футболу Закарпаття пропонує керівникам клубів області приєднуватися до турніру, адже першість є найкращим етапом підготовки для команд у зимовий період.

Реєстрація команд буде проводитися до 25 січня за адресою: м. Ужгород, пл. Народна, каб. 582.

Нагадаємо, що у сезоні 2016 року у Зимовій першості взяло участь 16 команд, які грали у Кінчеші, Чопі, Бобовищі та Хусті. Фінішували змагання перемогою ФК «Ужгород» на стадіоні «Автомобіліст».

За інформацією РОМАНА СЕНИШИНА

 

10 січня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів