У міськраді Ужгорода обговорили питання перевезень на автобусних маршрутах

У міськраді Ужгорода обговорили питання перевезень на автобусних маршрутах
Нараду з перевізниками і працівниками відділу транспорту, державних закупівель та зв’язку провів сьогодні виконуючий обов’язки міського голови Ужгорода, перший заступник міського голови Іштван Цап

 

Вже вкотре Іштван Юліусович наголосив попередити водіїв про обов’язок культурно, ввічливо поводитися і спілкуватися з усіма пасажирами, зокрема, з пільговиками і школярами міста, проїзд для яких, за рішенням виконкому міськради, безкоштовний. Кожен випадок конфліктів водіїв із пасажирами отримує жорстку оцінку міської влади. Зазначалося також, що незабаром буде розроблено і виготовлено для кожного учня шкіл Ужгорода учнівський квиток єдиного зразка – для уникнення непорозумінь і маніпулювання з пільговим проїздом для школярів.

Ішлося і про дотримання графіків руху, особливо у вечірні години. Крім системи, яка працює на сайті Ужгородської міської ради і дозволяє, завдяки GPS, відстежувати рух кожного автобуса на маршруті в режимі онлайн, перевізників попросили перевірити, аби в кожному автобусі був розміщений графік руху саме на цьому маршруті – з кінцевих зупинок та із зазначенням інтервалу руху.

Особливу увагу на нараді приділили майбутньому конкурсу з перевезень у місті, який проведуть для кількох маршрутів, котрі у 2016-му затвердили лише на рік і для двох нових маршрутів, які планують запровадити на прохання ужгородців. Вимоги до перевізників, які претендуватимуть на обслуговування цих напрямків, будуть дуже жорсткі, за найсучаснішими європейськими параметрами – і щодо стану транспортних засобів, впливу на екологію, і обслуговування пасажирів. Крім того, проект умов конкурсу буде винесено на широке обговорення громадськості для максимального врахування пропозицій і бачення ужгородців.  

Джерело: Прес-служба Ужгородської міської ради

 

11 січня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів