Закарпатські гірськолижники готуються до Чемпіонату України

Закарпатські гірськолижники готуються до Чемпіонату України
З 10 січня розпочали підготовку до Чемпіонату України з гірськолижного спорту закарпатські спортсмени на спортивній базі «Красія».

 

Чемпіонат стартує вже 21 січня на гірськолижних спусках  Буковеля, до цього часу 17 та 19 січня тут змагатимуться найкращі  юнаки та юніори.

Як зазначила тренер збірної області з гірськолижного спорту Маріанна Фріндт, що доросла команда в повному складі та частина юніорів та юнаків готуються на Красії, решта – на Драгобраті.

За словами тренера, шанси здобути медаль найвищої проби мають наші відомі спортсмени – минулорічний абсолютний чемпіон України Ігор Гам, Василь Теличук, Іван Ковбаснюк, конкуренцію їм можуть скласти Тарас Ковбаснюк, Іван Кравчук, які паралельно виступатимуть за юніорів, а також Ріхард Тракслер, Назар Петрук, Віталій Айб, які дебютуватимуть в цьому чемпіонаті серед юніорів. Серед дівчат в «юніорах» змагатиметься Анастасія Купрійчук.

Спортсмени стартуватимуть у двох дисциплінах – слаломі та слаломі-гіганті.

Нагадаємо, що після чемпіонату України  четверо наших спортсменів – Ігор Гам, Тарас Ковбаснюк, Євген Гулій та Левко Цібіленко  відправляться до Алмати, де захищатимуть честь краю на Всесвітній Зимовій Універсіаді. 

Роман СЕНИШИН для uzhgorod.net.ua

 

12 січня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів