Міжгірські поштарі заплатили 75 тис. гривень за віртуальний ремонт

Міжгірські поштарі заплатили 75 тис. гривень за віртуальний ремонт
На Міжгірщині службовці державного поштового підприємства розтратили понад 75 тис грн бюджетних коштів - прокуратура розпочала кримінальне провадження

 

Хустською місцевою прокуратурою в ході вивчення стану додержання державними підприємствами та установами вимог законодавства у сфері публічних закупівель, зокрема під час проведення моніторингу електронної системи публічних закупівель «Prozorro», виявлено ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Наразі встановлено, що службові особи державного поштового підприємства, зловживаючи своїм службовим становищем, перерахували в якості авансу за проведення ремонтних робіт у одному з поштових відділень Міжгірського району державні кошти в сумі понад 75 тис грн, однак фактично такі роботи не проведено, так само як і не було повернуто перераховані за це кошти.

За вказаним фактом Хустською місцевою прокуратурою внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.191 КК України.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні доручено здійснювати Міжгірському відділенню поліції Хустського відділу  ГУНП в Закарпатській області.

Наразі, за процесуального керівництва Хустської місцевої прокуратури, проводяться необхідні слідчі (розшукові) та інші процесуальні дії.

За матеріалами прес-служби прокуратури Закарпатської області

 

12 січня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів