"Громадський бюджет" Ужгорода: стали відомі проекти-переможці

"Громадський бюджет" Ужгорода: стали відомі проекти-переможці
"Громадський бюджет", для якого самі ужгородці подають проекти розвитку, змін інфраструктури міста, запроваджено вперше і на сесії міськради прийнято рішення про виділення 3,5 мільйонів гривень із міського бюджету для фінансування їх реалізації.

 

Проекти, подані ужгородцями в рамках "Громадського бюджету", які перемогли за результатами онлайн та "паперового" голосування, назвали днями на зібранні працівників різних структурних підрозділів міської ради, депутатів, громадських активістів під головуванням виконуючого обов'язки міського голови Ужгорода, першого заступника міського голови Іштвана Цапа.

Протягом місяця з більш ніж семи десятків поданих ініціатив електронним голосуванням та бюлетенями, які можна було вкинути у скриньку в Центрі надання адміністративних послуг, ужгородці визначали проекти, які підтримують найбільше. Підрахунок голосів за кожен із проектів проводили 27 грудня. 

Отож, перемогу здобули 8 великих проектів і 24 малих, які подаємо в таблиці.

Далі планується визначити структурні підрозділи Ужгородської міської ради, які будуть безпосередніми замовниками реалізації проектів, міські програми, до яких проекти буде включено, розроблятиметься проектно-кошторисна документація, визначатимуться виконавці, відповідно до визначених процедур будуть проводитися необхідні закупівлі тощо.

Аналізували також здобутий у ході започаткування проекту досвід, обговорили, які корективи потрібно внести до роботи, що проводитиметься цього року для фінансування і втілення наступних проектів у 2018 році.

Прес-служба Ужгородської міської ради

 

13 січня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів