Хустянин так хотів випити, що вибив двері на цілодобовому магазині

Хустянин так хотів випити, що вибив двері на цілодобовому магазині
Нетверезий житель Хуста зайшов у цілодобовий магазин, де продають алкоголь, вибивши дверний склопакет. Продовжив свій вечір чоловік вже у відділку.

 

Днями у Хусті, близько другої години ночі, з об’єкту, що охороняється поліцією охорони, надійшов сигнал «Тривога». Покликали на допомогу поліцейських працівники цілодобового магазину, що у центрі міста.

Як виявилося, замість того аби відкрити двері та увійти у магазин, чоловік вирішив ускладнити собі завдання та пробратися усередину, вибивши склопакет на дверях.

До місця спрацювання «тривожної» кнопки вирушив спільний наряд Мукачівського МВ УПО та Хустського ВП ГУНП в Закарпатській області.

Прибули поліцейські за 2 хвилини, і, з дотриманням заходів особистої безпеки, одразу приступили до обстеження. Під час огляду магазину, який перебуває під охороною УПО, виявили пошкодження склопакету на металопластикових дверях. Зайшовши всередину закладу, поліцейські побачили молодика. Підозрюваного затримали. Ним виявився 26-річний мешканець міста Хуст. Чоловік перебував в магазині у стані явного алкогольного сп’яніння. Завдяки оперативним діям поліцейських вчинити злий намір молодик не встиг, вгамували п’яного відвідувача магазину вчасно. В результаті продовжив свій вечір п’яний «любитель екстриму» у відділку Хустського ВП ГУНП в Закарпатській області.

На місце події виїжджала слідчо-оперативно група. Дана подія зареєстрована в Єдиному реєстрі досудових розслідувань.

Управління поліції охорони
в Закарпатській області

 

16 січня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів