Коляднику, який вбив мешканця Іршавщини, "світить" від 7 до 10 років

Коляднику, який вбив мешканця Іршавщини, "світить" від 7 до 10 років
Як раніше повідомляв uzhgorod.net.ua, іршавський колядник за побиття водія опинився під вартою.

 

Нагадаємо, що іршавський суд обрав міру запобіжного заходу – тримання під вартою 19-річному жителю с. Гребля Іршавського району, який, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, ввечері 7 січня проламав людині череп дерев’яною палицею.

Зараз стало відомо, що травми, які отримав мешканець Іршавщини, виявилися несумісні з життям, людина померла на минулих вихідних.

У поліції розповіли, що через смерть потерпілого справу вже перекваліфікували з 121 статті ч.1 (Умисне тяжке тілесне ушкодження)  на ч.2, що призвело смерть людини. Також, залишається стаття 296 ч.1 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, загиблий разом із дружиною повертався додому з сусіднього села. Дорогою вони зустріли колядників, які йшли по проїжджій частині. Водій зупинився і зробив їм зауваження. Це хлопцям не сподобалося. Один із колядників, 19-річний житель с.Горбок, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, спершу виліз на капот машини, перешкоджаючи водієві в подальшому руху. Далі ударив водія дерев’яною палицею по голові, спричинивши йому перелом кісток черепа.

Тепер 19-річному жителю Іршавщини за скоєне загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Мukachevo.net

 

16 січня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів