Крадіїв телефонного кабелю в Ужгороді затримала поліція

Крадіїв телефонного кабелю в Ужгороді затримала поліція
Співробітники кримінальної поліції Ужгородського та Мукачівського відділів поліції розкрили аналогічні злочини, а саме викрадення кабелів

 

В Ужгороді правоохоронці встановили осіб, які причетні до викрадення кабелю на вулиці Заньковецькій. Поліція затримала трьох чоловіків, всі вони вже притягувалися до відповідальності за крадіжки. Пошкоджені кабеля належать одному із місцевих операторів, який надає послуги місцевого й мобільного зв'язку.

Аналогічний випадок трапився в Мукачеві, там про зникнення 50 м кабелю заявив працівник телекомунікаційної компанії. Поліція з’ясувала, що крадіжку скоїв 27-річний житель села Павшино. Чоловік вже притягувався до відповідальності за аналогічний злочин.

За двома цими фактами розпочаті кримінальні провадження за ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка. Таємне викрадення чужого майна карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

17 січня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів