Як безпечно занурюватись на Водохреща, вчили закарпатські рятувальниики

19 січня християни східного обряду святкують Хрещення Господнє. Напередодні великого свята Водохреща рятувальники вкотре наголошують: заради збереження власного здоров'я та гарного самопочуття слід ретельно дбати про дотримання правил безпечного пірнання у відкриті водойми в зимовий період.

 

Саме з цією метою, 17 січня ужгородські та іршавські рятувальники Управління ДСНС України у Закарпатській області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу з мешканцями та гостями Ужгорода та Іршави.

Щоб залучити максимальну кількість громадян рятувальники відвідали заклади з масовим перебуванням людей, медичні установи, поштові відділення тощо та спілкувалися з випадковими перехожими на вулиці.

У ході розмови з громадянами працівники ДСНС звертали їх  увагу на дотримання правил поведінки під час занурення у воду та наголошували, що купатися необхідно купатися у спеціально обладнаних місцях, які мають спуск з поручнями, а також у присутності медичної та рятувальної служби. Забороняється занурюватись особам, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння! Необхідно прислуховуватись до свого організму, щоб уникнути переохолодження. Батьки повинні дивитися за своїми дітьми під час Хрещенських забав тощо.  

 16145106_1150647768387355_66391356_o.jpg 

IMG_0040.JPGIMG_0042 (1).jpg

По завершенню розмови кожній людині вручалася пам’ятка з рекомендаціями як уникнути неприємних наслідків під час купання на Водохреща.

За матеріалами У ДСНС у Закарпатській області

 

17 січня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів