У Березнянської поліції видались гаряча пора - злодії після свят активізувалися

У Березнянської поліції видались гаряча пора - злодії після свят активізувалися
Співробітники Великоберезнянського відділення поліції  розшукали викрадача мобільного телефону і грабіжника в селі Малий Березний

 

До правоохоронців звернувся працівник магазину в селі Малий Березний Великоберезнянського району та повідомив про крадіжку. Чоловік вказав на ймовірного крадія свого мобільного телефону. Поліція перевірила надану потерпілим інформацію та підтвердила його припущення. Речовий доказ у крадія вилучено. Підозрюваним виявився 31-річний місцевий мешканець, який уже притягувався до відповідальності за крадіжку та порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка. Таємне викрадення чужого майна карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Крім того, 17 січня до правоохоронців звернувся мешканець села Малий Березний та повідомив, що з його господарської прибудови невідомі винесли радіатор, газозварювальні шланги та близько 40 л моторного мастила. Суму завданого збитку оцінено в 3 тисячі гривень. Слідчо-оперативна група на місці події з’ясувала, що на приватну територію крадії проникли через вікно прибудови.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами співробітники Великоберезнянського відділення поліції встановили особу чоловіка, який причетний до цього злочину. Ним виявився 32-річний житель села Малий Березний, який вже притягувався до відповідальності за крадіжку та за ухилення від покарання. Вирішується питання про обрання щодо підозрюваного міри запобіжного заходу.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка з проникненням. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

18 січня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів