Найпопулярніше ведмеже ім'я на Синевирщині - Потап

Найпопулярніше ведмеже ім'я на Синевирщині - Потап
У Реабілітаційному центрі бурих ведмедів на Закарпатті з'явився ще один Потап – із Харкова

 

16 січня Реабілітаційний центр бурих ведмедів Національного природного парку «Синевир» поповнився ще одним мешканцем.

Однорічного клишоногого самця добровільно віддав до центру його власник. Раніше тварина утримувалася у Харкові. Цей ведмідь має кличку Потап. Він перебуває у задовільному стані, не має видимих ознак захворювання та фізичних вад. Разом з твариною власник надав ветеринарні документи та документи щодо походження тварини.

У Реабілітаційному центрі бурих ведмедів Національного природного парку «Синевир» це вже другий клишоногий з кличкою Потап. Першого транспортовано сюди з Луганська ще у 2012 році. Його доля в неволі була не така легка, як новоприбулого ведмедика. Втім, харківський Потап, як і всі нові мешканці центру, пройде ветеринарний огляд, відтак карантин, а от необхідні щеплення він вже має. Тварина дуже грайлива, дружелюбна, а отже, можна припустити, що вона дуже швидко адаптується до нових умов. У центрі цілих 12 гектарів, якими ведмеді полюбляють гуляти, купатися у штучних водоймах, а влітку ласувати чорницями і малинами, плантації яких знаходяться безпосередньо на території центру.

Новосела з Харкова зустріли не всі мешканці ведмежого притулку, бо половина з них перебуває у зимовій сплячці, тож дня них знайомство з новим Потапом відбудеться хіба що навесні.

За мтеріалами Закарпаття онлайн

 

18 січня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів