"Тиждень  угорських страв на Закарпатті" запрошує на акцію Жирного четверга

"Тиждень  угорських страв на Закарпатті" запрошує на акцію Жирного четверга
На Закарпатті з 27 лютого по  5 березня 2017р. триватиме «Тиждень  угорських страв на Закарпатті», який організовує Закарпатська угорська туристична рада

 

Угорська кухня-це одна із багатьох родзинок Закарпаття, це такий скарб, який варто спільно оберігати і зберегти, тим самим збагачуючи туристичний потенціал регіону.

Закарпатська угорська туристична рада за допомогою заходу має на меті популяризувати угорські традиційні страви серед місцевого населення та туристів, які прибувають з інших регіонів України та із-за кордону.

У західно-європейських країнах така акція називається «Жирний четвер» і триває тільки один день. Закарпатська угорська  туристична рада вирішила розширити акцію  на цілий тиждень, вважаючи такий підхід більш ефективним в успішності  заходу.

Під час Тижня угорської кухні в ресторанах, що беруть участь в акції, передбачені знижки до 25 %. А найбільшими вони будуть, у "Жирний четвер", який  припадає на 2 березня - ціни знизяться наполовину.

Також для всіх відвідувачів є можливість взяти участь у розіграші призів. Для участі чек отриманий в ресторані (з датою та назвою закладу) до 15 березня 2017р. маєте доставити особисто або поштою на адресу: Закарпатська угорська туристична рада 90200 м.Берегово, вул.Крива, 6.

Новина цього року:  до акції долучаються цукерні, власники винних підвалів та сільських садиб, які пропонують свої послуги в рамках сільського туризму!

Для тих закладів, хто хотів би приєднатися: Просимо повідомити про вашу участь в акції до 30-го січня 2017р. Докладна інформація: +380995196231, +380507453457

За подіями тижня угорських страв можна слідкувати у фейсбуці.

За інформацією Ужгородського прес-клубу

 

18 січня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів