На благодійному концерті у Виноградові заради Аліси Дан зібрали 50 тисяч гривень

На благодійному концерті у Виноградові заради Аліси Дан зібрали 50 тисяч гривень
Участь у заході взяли: відомий Виноградівський гурт «Чаламада», гурт з міста Хуст «Джоні Райдер», а також півфіналіст проекту Голос Країни Іван Пилипець.

 

Напередодні у Виноградівському міському будинку культури, відбувся благодійний концерт збору коштів на лікування маленької Аліси Дан із Виноградова, якій був поставлений діагноз гострий лімфобласний лейкоз.

- "Коли благодійний фонд «Виноградів» виступив з ініціативою проведення благодійногоо концерту - ми безперечно погодилися підтримати їх, адже нещодавно відбувся благодійний концерт за участі дитячої школи мистецтв села Неветленфолво. І не великий час пройшов, але тим дітям, яким ми ще два місяці тому збирали кошти, вже найближчим часом будуть проходити курси лікування», - зазначив у своїй промові Михайло Русанюк. -"Сьогодні я хотів би подякувати всім хто долучився до проведення концерту, в кого не опускаються руки із добримими намірами в душі беруть участь у проведенні подібних акцій".

Організаторам заходу вдалося зібрати 50 тисяч гривень, котрі одразу передали мамі хворої дівчинки.

«Рука того хто дає ніколи не буде мати потреби». - відзначила у своєму виступі мама Аліси, і побажала всім хто долучився, щоб у їхніх сім'ях завжди був достаток, здоров'я і благополуччя.

Варто відзначити, що попри кошти зібрані на концерті, небайдужі люди вже перерахували на рахунок батьків дівчинки певну суму коштів. Саме тому мама маленької Аліси мала змогу передати 10 тисяч гривень для лікування іншої дитини, яка хворіє на ДЦП.

Виноградівська РДА

 

18 січня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів