Ужгородські футзальні футболісти перемогли на турнірі в Угорщині

Ужгородські футзальні футболісти перемогли на турнірі в Угорщині
15 січня, футболісти ужгородського СДЮСШОР 2002 року народження взяли участь у традиційному міжнародному юнацькому футзальному турнірі в місті Циганд. Тренер команди Володимир Мухлинін виставив одразу три команди, які виступали під такими назвами: ФШ “Ужгород”, “Закарпаття” Ужгород та “Зірка” Лінці.

 

Всього у турнірі взяло участь десять команд, які були розділені на дві групи. У першу группу потрапили господарі змагань “Ціганд” СЕ, “Ціганд-2” СЕ, “Варда” СЕ, “Тарпа” СК та ФШ “Ужгород”. В іншій групі були ФА “Бузіта” МФК (Словаччина), “Мішкольц Тепрекет Волан” СЕ, “Закарпаття” Ужгород, “Кіндер Кареї” (Румунія) та “Зірка” Лінці.

Найбільш вдало на турнірі виступили “Закарпаття” Ужгород, які зайняли перше місце у своїй групі, у півфіналі переграли господарів “Циганд” 6:0. У фіналі ужгородці зустрілись з “Вардою” з Кішварди. Основний час завершився внічию 2:2, за наших забивали Євген Мукомел та Володимир Дзоф. В серії пенальті підопічні Мухлиніна були точнішими 3:2, забивали Вадим Мердеєв, Євген Мукомел та Володимир Дзоф, промах на рахунку Адріана Мігалка. Воротар СДЮСШОР Дмитро Кашка зумів відбити два шестиметрові удари суперника.

Ще одна команда  закарпатська команда – “Зірка” (Лінці) стала третьою, ФШ “Ужгород” – шостий.

Кращим гравцем турніру було визнано ужгородця Мартіна Бакшу (“Зірка” Лінці), а кращим бомбардиром, з 14 голами, став сдюшорівець Вадим Мердеєв (“Закарпаття” Ужгород) з Нового Давидкова.

lobda.at.ua

 

19 січня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів