У справі маніяків, які місяць ґвалтували дитину, з’явились нові подробиці

У справі маніяків, які місяць ґвалтували дитину, з’явились нові подробиці
Двоє маніяків викрали неповнолітню дівчину, привезли у будинок, де неодноразово ґвалтували, а втекти жертві допоміг її ж кривдник, який проявляв до неї симпатію. Справа «сільських маніяків» розглядалась більше року, і за цей час підозрювані неодноразово зривали судові засідання.

 

У суді справа розглядалась більше року. Свою вину зловмисники заперечували і навіть не раз зривали судовий процес.

«Не відповідають на запитання, порушують порядок у судовому засіданні, коли їх запитуєш про щось одне, вони відповідають зовсім інше», - каже суддя Коломийського міжрайонного суду Юрій Потятинник.

Але врешті за злочин маніяки отримують по максимуму. Щоправда, одному вирок пом’якшили за те, що одумався і допоміг жертві.

«Їх було звинувачено у викраденні неповнолітньої за попередньою змовою і в подальшому неодноразовому зґвалтуванні. Одному обвинуваченому 11 років позбавлення волі, іншому – 8», - каже суддя Коломийського міжрайонного суду Юрій Потятинник.

Нагадаємо, в липні 2015 поліція та родичі розшукували Юлію Дацюк. Дівчина разом із подругою поверталася вночі із дискотеки, але дорогою її викрали. Юлю шукали три тижні, але жодної зачіпки не було, тож дівчину оголосили у всеукраїнський розшук. Та раптом вона сама повернулася додому: серед ночі постукала у вікно, а своєю розповіддю просто шокувала рідних: майже місяць її протримали в сусідньому селі в полоні у маніяків.

«Машина під’їхала ззаду до нас, з машини вийшов якийсь чоловік і йшов за нами. Зловив мене за руку і сказав, що це міліція і затягував мене в машину, але я опиралася і він мене вдарив у ліве плече і затягнув мене в машину», - розповідає постраждала Юлія.

Дівчину переховували в будинку. Руки скували ланцюгами, а на голову одягли мішок та постійно ґвалтували. Але потім один із викрадачів почав виявляти симпатію.

Будинок, в якому тримали дівчину

«Він приходив до мене, підтримував, приносив мені їсти. Якби не він, то я не знаю, що б зі мною зробив другий», - каже Юлія.

Згодом цей же 31-річний викрадач і допоміг дівчині втекти, привізши Юлю до батьківського дому. Вже наступного дня рятівника разом із його напарником затримали правоохооронці. Про те, що насправді відбувалося у будинку, ніхто навіть не здогадувався. Сусіди досі шоковані.

«Тихий хлопець, чемний, завжди вітався. Ми дивуємося, як він у таку історію влип», - кажуть сусіди.

Зараз засуджені поки що перебувають у СІЗО і вирок ще не вступив у силу, тож у суді не відкидають, що маніяки подаватимуть апеляцію.

Джерело: nnovosti.info

 

20 січня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. ОЛя 2017-01-20 / 16:03:56

    Чому морди цих виродкiв не показують людям в новинах, а травмують дiвчину ???