Мукачево забороняє продаж хліба у будках, які гордо іменуються МАФами

Мукачево забороняє продаж хліба у будках, які гордо іменуються МАФами
Проект рішення Про затвердження переліку товарів, які дозволено реалізовувати в малих архітектурних формах оприлюднено на сайті Мукачівської міської ради. 

 

Відповідне рішення мукачівські депутати голосуватимуть під час сесії 9 лютого. 

Документом пропонується дозволити реалізувати в малих архітектурних формах до 6 кв.м. періодичні видання та канцтовари, сувеніри та сувенірну продукцію, картки поповнення мобільного зв'язку та суху випічку. 

Водночас пропонують заборонити реалізацію хліба та хлібобулочних виробів в малих архітектурних формах на території міста, в тому числі на ринках. 

У додатку до проекту рішення зазначено, що головною проблемою є порушення правил торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами в малих архітектурних формах, відсутність умов для дотримання санітарних норм, а також дотримання температурних режимів, умов зберігання та продажу цих товарів. 

Основним завданням запропонованого проекту рішення є регламентування товарів, які реалізуються в малих архітектурних формах. 

В той же час у додатку прописано, що термін дії запропованого регуляторного акту необмежений, з можливістю внесення до нього змін, доповнень та його відміни у разі зміни чинного законодавства, інших необхідних випадках.

За матеріалами Новин Закарпаття

 

21 січня 2017р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів