Про місто з украденою душею розповість в Ужгороді автор "Історії, вартої цілого яблуневого саду"

Про місто з украденою душею розповість в Ужгороді автор "Історії, вартої цілого яблуневого саду"
Книга - пр місто, що протягом ХХ століття побувало у складі півдесятка держав. Презентація відбудеться 27 січня о 17.00 в Закарпатській ОУНБ ім. Ф. Потушняка (Ужгород, проспект Свободи, 16)

 

Роман Максима Дупешка «Історія, варта цілого яблуневого саду» стане однією із найбільш яскравих книжкових подій 2017 року. Це прогнозують усі, кому вже пощастило познайомитися з текстом. А серед цих людей - справжні експерти. Роман нікого не залишить байдужим, оскільки тут про кожного із нас, це наші родинні історії, це історія Європи, світу, процес складання вибагливого пазлу у картину, яка зображує кожного із нас.

Про автора

Максим Дупешко народився 31 грудня 1984 в Чернівцях. Музикант (закінчив музичну школу №3 по класу «фортепіано»), футболіст (ДЮСШ «Буковина» з футболу, працював дитячим футбольним тренером), філолог (навчався в ЧНУ ім. Ю. Федьковча), опанував спеціальність «Облік і аудит» у ЧТЕІ КНТЕУ. Нині Максим займається організацією туристичних поїздок.

Письменниицьку діяльність почав ще в студентські роки. Був одним із активних учасників тодішнього молодіжного літературно-мистецького середовища Чернівців, до якого входили Христя Венгринюк, Сашко Горський, Ірина Скрипник, Христина Бахур, Юлія Вінтонів, Таня Кириленко. Твори Максима були опубліковані в періодичних виданнях, а також в антології молодих письменників «Під простирадлом / Піт простирадла» Письменник. Крім роману «Історія, варта цілого яблуневого саду» Максим Дупешко є автором трьох повістей, двох десятків оповідань, поезій.

Письменник неодноразово брав участь у різноманітних літературних фестивалях, серед яких такі престижні, як «Meridian Czernowitz», Літературний фестиваль Львівського форуму видавців, «Трикутник», «Обнова-фест», «Арт-ефект».

Спробував також себе як кінорежисер, екранізувавши в короткометражному фільмі своє оповідання «Кілька запитань до тебе».

Громадський активіст. Голова ГО «Європейський культурний простір». Учасник Київського безпекового форуму.

Захоплення Максима Дупешка: футбол, кіно, гірські лижі, подорожі.

Максим Дупешко є автором буктрейлера до роману «Історія, варта цілого яблуневого саду»

Контактна особа: Інга Кейван, організатор: «Видавництво 21»

 

23 січня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів