Коли заради адреналіну готові на все: на Тячівщині лижників "підіймають" на гори вантажівками

Коли заради адреналіну готові на все: на Тячівщині лижників "підіймають" на гори вантажівками
Багатосніжна зима цьогоріч неабияк потішила дітвору. Радіють снігу й дорослі прихильники зимових розваг, особливо любителі гірськолижного спорту.

 

В той час, коли одні катаються на лижах та санчатах на гірськолижних трасах, то інші прокладають собі лижню на будь-яких придатний для таких розваг схилах. Та, на жаль, не завжди обране місце для катання є безпечним. Так, через відсутність у селищі Дубове гірськолижної траси, місці парубки та дівчата знайшли альтернативу – катаються на гірській вулиці, яку ще називають Новою дорогою, що веде до гори Апецька. Зазвичай цією вулицею лише зрідка їздять автівки, тож місцеві вважають, що обкатувати цей шлях безпечно. Однак цей факт не виключає ймовірності виникнення ДТП за участі лижника та автомобіля. Ще більшу загрозу становить сам метод потрапляння на підвищення цієї дороги. Адже місцеві підприємливі власники КамАЗів за окрему плату (від 20 до 50 грн з людини) погоджуються в кузові своїх вантажівок вивозити підлітків на 4-5 км вгору по дорозі. 

І про такі небезпечні розваги молоді у селищі знають всі. 

Найцікавіше, що масові катання за участі альтернативних підйомників – вантажних автівок – на Новій дорозі проходять чи не щозими. Поки що Бог беріг нерозважливих екстремалі від нещасних випадків. Однак цими розвагами вже давно мали б зацікавитися правоохоронці. Та ще жодного водія КамАЗа, який здійснює небезпечні перевезення, не було притягнуто до відповідальності.

Джерело: Тячів

 

24 січня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів