В Ужгороді обговорять Тиждень угорської кухні

В Ужгороді обговорять Тиждень угорської кухні
У середу, 25 січня, о 12.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція, головною темою якої стане проведення на Закарпатті «Тижня угорських страв на Закарпатті», який організовує Закарпатська угорська туристична рада з 27 лютого по 5 березня 2017 року.

 

Детальніше про цікаву ініціативу розкажуть:

- Шарлота Чізмар, заступник голови Закарпатської угорської туристичної ради, голова Берегівської районної спілки сільського туризму

- Андрій Мештер, заступник голови Закарпатської угорської туристичної ради, сільський голова села Геча Берегівського району

Закарпатська угорська туристична рада за допомогою заходу має на меті популяризувати угорські традиційні страви серед місцевого населення та туристів, які прибувають з інших регіонів України та із-за кордону.

У західно-європейських країнах така акція називається «Жирний четвер» і триває тільки один день. Закарпатська угорська туристична рада вирішила розширити акцію на цілий тиждень, вважаючи такий підхід більш ефективним в успішності заходу.

Під час Тижня угорської кухні в ресторанах, що беруть участь в акції, передбачені знижки до 25 %. А найбільшими вони будуть, у "Жирний четвер", який припадає на 2 березня - ціни знизяться наполовину.

Засідання відбудеться у приміщенні Ужгородського прес-клубу за адресою пл. Жупанатська, 15/4.  Початок о 12.00

Джерело: zaholovok.com.ua

 

24 січня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів