Місто чистять! Ужгородські підприємці колють лід, щоб не платити штрафу, а мер просить не залишати машини на дорозі

Місто чистять! Ужгородські підприємці колють лід, щоб не платити штрафу, а мер просить не залишати машини на дорозі
Відповідно до Правил благоустрою Ужгорода, у зимовий період підприємці повинні самостійно прибирати сніг та лід, а також посипати території біля своїх закладів по периметру на відстані 15 метрів або до бордюра.

 

Відповідно до Правил благоустрою Ужгорода, у зимовий період підприємці повинні самостійно прибирати сніг та лід, а також посипати території біля своїх закладів по периметру на відстані 15 метрів або до бордюра. Як повідомили у прес-службі міської ради, з 1-го січня 2017-го року муніципальна поліція Ужгорода склала 43 протоколи та 55 приписів. За цей час було надано багато усних попереджень. Підприємці зізнаються, прибирати сніг та лід важко, на це йде багато часу і подібним, на їх думку, повинні займатися комунальні служби міста. 

Олександр, підприємець

Вчора прийшла муніципальна поліція і попередила, що якщо ми до кінця дня не почистимо льод, нас оштрафують на тисячу з чимось гривень. Вде були готові акти і так далі, і так далі. Як чистити? Лед 5-8 см. Я от вчора цими руками три години довбав лід. А де служби? Подивіться, що тут начудили? Як сніг чистити?

Мирослава, продавець магазину

Мене не було в Ужгороді і до нас прийшли з муніципальної поліції і сказали, щоб ми самі все прибрали, бо будуть штрафувати. І ми найняли людей, щоб це все кололи.

Жанна, продавець магазину

Сказали чистити, то чистимо. Важко дуже. Це би мали робити комунальники, а не звичайні працівники, які працюють на зарплату.

За неприбирання снігу передбачене накладання штрафу від трьохсот сорока гривень на звичайних працівників, від восьмисот пятдесяти – на приватних підприємців та від тисячі семисот – на посадових осіб.

Детальніше - у сюжеті УжІнформу

 

24 січня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів