Закарпаття – друге в загальнокомандному заліку чемпіонату України з гірських лиж

Закарпаття – друге в загальнокомандному заліку чемпіонату України з гірських лиж
23 січня змаганнями в слаломі-гіганті серед дорослих завершився Чемпіонат України з гірськолижного спорту.

 

І знову, як і в слаломі,  перемогу виборов молодий вихованець сколівської ДЮСШ Михайло Карпушин, другим був закарпатець Іван Ковбаснюк, бронзова медаль також в нашого спортсмена ­ - Василя Теличука.  До чільної дванадцятки потрапив Ігор Гам (6-те місце), Левко Цібеленко став восьмим, Ріхард Трасклер завершив змагання одинадцятим.

Серед жінок із наших дівчат  в слаломі-гіганті Анастасія Горбунова стала п’ятою, Світлана Поп’юк дев’ятою, а Емілія Фріндт – десятою.

В загальнокомандному заліку закарпатська команда всього на десять очок поступилася  гірськолижникам Львівської області й посіли другу сходинку, на третьому – гірськолижники з Івано-Франківщини.

Тренер збірної Закарпаття з гірськолижного спорту Маріанна Фріндт  зауважила, що чемпіонат пройшов на високому рівні, з хорошими трасами. А вже 27 січня четверо наших спортсменів: Євген Гулій, Тарас Ковбаснюк, Ігор Гам та Левко Цібеленко поїдуть на Зимову Універсіаду до Алмати.

«Єдиною проблемою для наших спортсменів – є нестача амуніції, хлопці їдуть на змагання зі старим спорядженням.  Нам пообіцяли закупити нові лижі через управління молоді та спорту Закарпатської ОДА, але це трапиться лише в жовтні цього року, а на Універсіаду доведеться їхати з старим інвентарем», - повідомила наставник нашої студентської команди  Маріанна Фріндт.

Роман СЕНИШИН для uzhgorod.net.ua

 

26 січня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів